Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός Μακιγιάζ | EimaiOmorfi.gr

Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός Μακιγιάζ


Στα πλαίσια της «BEAUTY GREECE - Άνοιξη 2015», έλαβε χώρα ο 22ος Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός Μακιγιάζ, με θέμα «The Golden 20s – Η χρυσή Δεκαετία των ‘20»!Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός
BEAUTY GREECE - ΑΝΟΙΞΗ 2015

Στα πλαίσια της Μεγαλύτερης και Σημαντικότερης Κλαδικής Έκθεσης Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE - Άνοιξη 2015», έλαβε χώρα – μεταξύ άλλων show & παρουσιάσεων - ο 22ος Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός Μακιγιάζ, με θέμα «The Golden 20s – Η χρυσή Δεκαετία των ‘20».

22ος Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός Μακιγιάζ
με θέμα:« The Golden 20s – Η χρυσή Δεκαετία των ‘20»

Το 1ο κύπελλο του 22ου Πανελλήνιου Επαγγελματικού Διαγωνισμού Μακιγιάζ απέσπασε η κα Αγκάνη Λαμπρινή (με το μοντέλο Νο 6), το 2ο η κα Καραθανάση Σοφία (μοντέλο Νο 3) και το 3ο η κα Μουταφίδου Παναγιώτα (μοντέλο Νο 7).
Επίσης, διαγωνίστηκαν (με αλφαβητική σειρά): Η κα Ανδριανού Δανάη (μοντέλο Νο 5), η κα Βογιατζή Μαρία (μοντέλο Νο 4), η κα Κωνσταντινίδη Ειρήνη (μοντέλο Νο 2) και η κα Σαρσαρίδη Όλγα (μοντέλο Νο 1).

Οι Κριτές που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους ήταν: Η κα Κυριακού Κατερίνα, η κα Μπουντούρη Ράνια, ο κος Salameh Nabil και η κα Τσαμπάζη Θεανώ.

Μέγας Χορηγός ήταν το επαγγελματικό περιοδικό BEAUTY FORUM Ελληνική Έκδοση.

H νικήτρια του Διαγωνισμού, κα Αγκάνη Λαμπρινή, προκρίθηκε και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον 28ο Διεθνή Διαγωνισμό «International Masters' Award Make-upâ 2015” που  θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στο Μόναχο!
Θα θέλαμε πρώτα απ’ όλα να την συγχαρούμε για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλου, αλλά και να της ευχηθούμε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Διοργάνωση - Πληροφορίες:

BEAUTY GREECE TSIRIMOKOUΤηλ.: 210-9010016ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Οι πρώτες νικήτριες του 22ου Πανελλήνιου Επαγγελματικού Διαγωνισμού Μακιγιάζ με θέμα ΄΄The Golden 20s – Η χρυσή δεκαετία των ‘20΄΄, κα Καραθανάση Σοφία, Αγκάνη Λαμπρινή, Μουταφίδου Παναγιώτα, με τα μοντέλα τους.

Οι κριτές του Διαγωνισμού Μακιγιάζ : Η κα Κυριακού Κατερίνα, η κα Τσαμπάζη Θεανώ, ο κος Salameh Nabil και η κα Μπουντούρη Ράνια.

Όλες οι διαγωνιζόμενες του 22ου Πανελλήνιου Επαγγελματικού Διαγωνισμού Μακιγιάζ, με τα μοντέλα τους.

Η νικήτρια του 22ου Πανελλήνιου Επαγγελματικού Διαγωνισμού Μακιγιάζ με θέμα ΄΄ The Golden 20s – Η χρυσή δεκαετία των ‘20΄΄, κα Αγκάνη Λαμπρινή με το μοντέλο της Δανάη.

Η νικήτρια του 22ου Πανελλήνιου Επαγγελματικού Διαγωνισμού Μακιγιάζ με θέμα ΄΄ The Golden 20s – Η χρυσή δεκαετία των ‘20΄΄, κα Αγκάνη Λαμπρινή με το μοντέλο της, την παρουσιάστρια του Διαγωνισμού κα Ρεντούμη Δέσποινα και την Υπεύθυνη Διοργάνωσης, κα Τσιριμώκου Κλεοπάτρα.

Η νικήτρια του 22ου Πανελλήνιου Επαγγελματικού Διαγωνισμού Μακιγιάζ, με το μοντέλο της και τους κριτές.Σχολίασέ το!

Χρονολογική σειρά αναρτήσεων