Νύχια σε στυλ Vitro με liquid stones και gel foil! | EimaiOmorfi.gr

Νύχια σε στυλ Vitro με liquid stones και gel foil!


Η εξειδίκευση δε σταματά ποτέ στην Σχολή Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus Academy! Δώστε ένα χρωματικά αξεπέραστο look με τα ημιδιάφανα άκρα στα νύχια, που προκαλεί βλέμματα θαυμασμού… Απλό γραμμικό σχέδιο; Όχι μόνο! Κάντε τις πελάτισσές σας να νιώσουν μοναδικές με τα liquid stones και τα λαμπερά gel foil στα νύχια τους!

Μάθετε πώς να εφαρμόζετε extension βάσης με ημιδιάφανα gel και ακρυλικά χρώματα, να τοποθετείτε στοιχεία design και να δημιουργείτε liquid stones με gel foil από την Άννα Κοψαχείλη, συνεργάτιδα και υπεύθυνη του τμήματος Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus Academy κι επαγγελματία Nail Artist εδώ και 15 χρόνια.

Το θεματικό σεμινάριο “Vitro Nail Design & Liquid Stones” από την Σχολή Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus Academy απευθύνεται σε έμπειρους τεχνίτες και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στον 2ο όροφο της Εγνατίας 45 στη Θεσσαλονίκη. Οι εγγραφές έχουν αρχίσει…

Έλα στην HairPlus Academy και βάλε το plus στην επιτυχία σου!


Μάθε περισσότερα για τα Σεμινάρια της Σχολής Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus Academy

Κάνε Like στη σελίδα της HairPlus Academy στο Facebook

HairPlus Academy. Εγνατίας 45, Θεσσαλονίκη. Τηλ.: 2310 66 61 64


Σχολίασέ το!

Χρονολογική σειρά αναρτήσεων