Ανεβείτε επίπεδο στα νύχια με την HairPlus Academy!!! | EimaiOmorfi.gr

Ανεβείτε επίπεδο στα νύχια με την HairPlus Academy!!!


Ανεβείτε επίπεδο με ένα μοναδικό σεμινάριο νυχιών από τη Σχολή Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus Academy! Καταξιωθείτε στο χώρο της ονυχοπλαστικής και μάθετε μυστικά και τεχνικές από την Άννα Κοψαχείλη, συνεργάτιδα και υπεύθυνη του τμήματος Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus Academy κι επαγγελματία Nail Artist εδώ και 15 χρόνια. Κοντά της θα μάθετε όλα τα σχήματα και τις τεχνικές των νυχιών: Square, Oval, Almond, Stiletto, Balarine, Meryline, Pipe, Edge & Lipstick, με τη σωστή τοποθέτηση της φόρμας, τη χρήση του τροχού και της λίμας για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το θεματικό σεμινάριο “Level Up: Shape & Style Your Nails” από τη Σχολή Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus Academy απευθύνεται σε έμπειρους τεχνίτες και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 & Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στον 2ο όροφο της Εγνατίας 45 στη Θεσσαλονίκη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Έλα στην HairPlus Academy και βάλε το plus στην επιτυχία σου!

Μάθε περισσότερα για τα Σεμινάρια της Σχολής Μανικιούρ Πεντικιούρ (Ονυχοπλαστικής) της HairPlus AcademyΚάνε Like στη σελίδα της HairPlus Academy στο Facebook

Info

HairPlus Academy. Εγνατίας 45, Θεσσαλονίκη. Τηλ.: 2310 66 61 64


Σχολίασέ το!

Χρονολογική σειρά αναρτήσεων