Σε ποια άτομα απευθύνεται το Tattoo, ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα – τρίχα!!! | EimaiOmorfi.gr

Σε ποια άτομα απευθύνεται το Tattoo, ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα – τρίχα!!!Η Δώρα Γιαννούλη από τις καλύτερες στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα – τρίχα μας ενημερώνει σε ποια άτομα είναι χρήσιμο το Tatoo μακιγιάζ…Το ημιμόνιμο μακιγιάζ Tattoo τρίχα - τρίχα απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες. Σε αθλήτριες που επιζητούν μακιγιάζ, που να αντέχει στο νερό και στον ιδρώτα. Σε ηθοποιούς, μοντέλα, τραγουδιστές, διάσημους κλπ. Όσους τα χαρακτηριστικά τους χρειάζονται διόρθωση.

Άτομα που θέλουν να ενισχύσουν - να τονίσουν τα όμορφα διαμορφωμένα χείλη, φρύδια ή μάτια τους. Σε άτομα που επιθυμούν να διορθώσουν ασύμμετρα φυσικά χαρακτηριστικά τους.
Σε άτομα που θέλουν να φαίνονται πιο νέα και να δώσουν στο πρόσωπό τους ανοδικότητα και συμμετρία. Σε άτομα που δεν θέλουν να ανησυχούν ότι το μακιγιάζ τους θα αλλοιωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσους φορούν γυαλιά ή έχουν προβλήματα όρασης. Άτομα που έκαναν πλαστική και το περίγραμμα των χειλιών και των φρυδιών τους άλλαξε. Όσους έχουν αλλεργία στα καλλυντικά. Εάν λοιπόν τα φρύδια σας δεν είναι τέλεια…. μπορείτε να τα κάνετε τέλεια!

 
Άτομα με κινητικά προβλήματα, που δυσκολεύονται να περιποιηθούν τον εαυτό τους.
Άτομα με φρύδια ή βλεφαρίδες αραιά ή ανύπαρκτα.
Στις γυναίκες που δεν διαθέτουν χρόνο για το καθημερινό μακιγιάζ.
Όσες χρειάζονται σιγουριά στις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς επίσης και μισή ώρα περισσότερο ύπνο το πρωί !!!
Για εκείνες που θέλουν να κοιμούνται και να ξυπνάνε όμορφες!

Δώρα Γιαννούλη
Makeup artist
mail: dora.giannouli@hotmail.com


Σχολίασέ το!

Χρονολογική σειρά αναρτήσεων