Ξεφορτώσου τα ενοχλητικά σπυράκια!!! | EimaiOmorfi.gr

Ξεφορτώσου τα ενοχλητικά σπυράκια!!!


Tα σπυράκια είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στο πρόσωπο και είναι ένδειξη ότι το πρόσωπό σου δεν είναι εντελώς καθαρό. Η βιομηχανία ομορφιάς προωθεί πολλά καλλυντικά προϊόντα για να σε βοηθήσει να απαλλαγοείς από τα σπυράκια, αλλά υπάρχει πάντα η φυσική εναλλακτική λύση και εδώ είναι μερικοί τρόποι που μπορείς να κάνεις εύκολα στο σπίτι :


Ασπράδια
Θα χρειαστεί να κάνεις μια μάσκα προσώπου από ασπράδι αυγού. Άπλωσε ένα λεπτό στρώμα και αφήσε το να στεγνώσει λίγο. Στη συνέχεια, συνέχισε με 2 ακόμη λεπτά στρώματα, επιτρέποντας σε κάθε ένα από αυτά να στεγνώσει πριν εφαρμόσεις το επόμενο. Άφησε τη μάσκα στο πρόσωπό σου για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια τρίψε απαλά τη μάσκα με ζεστό νερό.
Είναι αλήθεια ότι η μυρωδιά δεν είναι και η πιο ευχάριστη, αλλά το αποτέλεσμα καθιστά άξια τη θυσία!


Μέλι
Απλά πάρε μια μικρή ποσότητα μέλι και με τα δάχτυλα σου τρίψε όλα τα σημεία που έχουν σπυράκια! Καθάρισε στη συνέχεια το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό!


Πηλός
Νερό και πηλός είναι όλα όσα χρειάζεσαι: από 1 κουταλιά της σούπας το καθένα. Ανακάτεψε τα και άπλωσε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο. Μετά από 20 λεπτά, ξέπλυνε με χλιαρό νερό. 
Σχολίασέ το!

Χρονολογική σειρά αναρτήσεων