Για ξανθά κορίτσια: 5 συμβουλές μακιγιάζ που κάνουν θαύματα! | EimaiOmorfi.gr

Για ξανθά κορίτσια: 5 συμβουλές μακιγιάζ που κάνουν θαύματα!


Είσαι ξανθιά θεά και καταφέρνεις πολύ εύκολα να εντυπωσιάζεις! Παρακάτω θα βρεις τα πιο απλά και εύχρηστα μυστικά μακιγιάζ για ξανθές που κάνουν θαύματα!


Τόνισε τα φρύδια σου ώστε να έχουν μια αντίθεση με τα μαλλιά σου γιατί αν είναι και τα φρύδια σου ξανθά το όλο λουκ σου θα δείχνει άτονο. Ένα απαλό καφέ μολύβι ματιών τονίζει ελαφρά το φρύδι σου και δημιουργεί αντίθεση ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Δεν γίνεται να βάλουμε όλες τις ξανθές στο ίδιο καζάνι! Αν έχεις μελί ή καραμελί χρώμα στα μαλλιά σε πιο ζεστούς τόνους του ξανθού δηλαδή τότε μπορείς να φορέσεις αρκετά χρώματα στα μάτια και τα χείλη σου. Το πορτοκαλί όμως σε σκιά ή σαν τόνο στο κραγιόν σου ταιριάζει πολύ.
Το εντυπωσιακό strawberry blonde με τόνους του χάλκινου μέσα ταιριάζει τέλεια με μοβ σκιά στα μάτια και ροδακινί απόχρωση στα χείλη!Το ξανθό και τα μάτια σου: Αν είσαι ξανθιά με γαλάζια μάτια τότε οι πιο "ψυχρές" σκιές όπως το γκρι, το ασημί και το μπλε είναι πολύ ωραίες επιλογές για τα μάτια σου! Αν είσαι ξανθιά με καστανά μάτια τότε οι σκούρε μοβ, δαμασκηνί αποχρώσεις μαζί με τις πιο γήινες καφέ θα αποθεώσουν την ομορφιά σου!Μην ξεχνάς πως όταν διαλέγεις το μακιγιάζ σου πρέπει να σκεφτείς και το χρώμα του δέρματος και των ματιών σου!Αν η επιδερμίδα σου έχει πιο σκούρα απόχρωση τότε προτίμησε γενικά τις γήινες αποχρώσεις του μπεζ, καφέ και λαδί!

Αν είσαι ξανθιά τότε το ρουζ σου είναι το απαραίτητο εργαλείο του μακιγιάζ σου! Διάλεξε ένα τριανταφυλλί ροζ που χαρίζει παιχνιδιάρικο ροζ χρώμα στα μάγουλα σου αλλά είναι πολύ διακριτικό.

Ειδικά αν είσαι φυσική ξανθιά δεν αποκλείεται να έχεις και ξανθές βλεφαρίδες. Το μόνο σίγουρο είναι πως μόνο η μάσκαρα δεν αρκεί για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου εντυπωσιακές. "Γύρισέ" τες με το ψαλίδι σου και άπλωσε την μάσκαρα στην συνέχεια. Η μάσκαρα σε μαύρο χρώμα θα τονίσει τις βλεφαρίδες σου ενώ αν για ένα πιο διακριτικό λουκ καλά θα κάνεις να διαλέξεις την καφέ μάσκαρα που δίνει πιο διακριτικό και φυσικό χρώμα στα βλέφαρα σου.


πηγή
Σχολίασέ το!

Χρονολογική σειρά αναρτήσεων