Βρες ποιο άρωμα σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου! | EimaiOmorfi.gr

Βρες ποιο άρωμα σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου!


Η τέχνη των αρωμάτων ξεκίνησε από την Αίγυπτο και κατέληξε στη Νότια Γαλλία, από όπου και εξαπλώθηκε και έγινε παγκοσμίως γνωστή.
Τα αρώματα χρησιμοποιήθηκαν είτε για θρησκευτικούς λόγους, είτε για κοινωνικούς, αλλά και ακόμα και για να καλύψουν τη βρώμα, μιας που κάποτε το μπάνιο ήταν μια «διαφορετική συνήθεια»!
Κάποιοι ακόμα τα θεωρούσαν μαγικά με στόχο να παραπλανήσουν, να αποπλανήσουν και να οδηγήσουν σε σεξουαλικές απολαύσεις!Τα λουλούδια και τα μπαχάρια έκαναν όντως τα μαγικά τους, μιας που οι συνδυασμοί μεταξύ τους είχαν εκπληκτικά αποτελέσματα! Γιασεμί, Τριαντάφυλλα, Βιολέτες, Γαρύφαλλα, Βανίλια, Κανέλα, Σανταλόξυλο, Μέλι είναι μερικά από τα συστατικά που χρειάζονται και όλα είναι δώρα της φύσης!

Τα αρώματα που επιλέγουμε, σίγουρα έχουν να κάνουν με το ζώδιό μας, τα χαρακτηριστικά μας και τη προσωπικότητάς μας! Οι αρέσκειες μας δεν είναι τυχαίες και εκτός από το πώς μυρίζουν, παίζει ρόλο το χρώμα και το σχήμα.
Τα Ζώδια της Φωτιάς, όπως οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, θέλουν πικάντικα, ζεστά και φλογερά αρώματα! Το μπουκάλι το προτιμούν σε βαθύ κόκκινο χρώμα, χρυσό, ή σε αποχρώσεις της φωτιάς. Η Obsession, Escada Taj Sunset, Jean Paul Gaultier Classique, Opium Yves Saint Laurent, Paco Rabanne Lady Million, ταιριάζουν απόλυτα σε αυτά τα ζώδια και δείχνουν τη δυνατή προσωπικότητά τους και το πάθος που κρύβουν μέσα τους.πηγή: www.youweekly.grΣχολίασέ το!

Χρονολογική σειρά αναρτήσεων